Najnovšie recenzie zo sekcie Zmrzlinovače
- 50 minút na výrobu zmrzliny
- pochopiteľné recepty
- nízka hlučnosť
- váha
Veľmi dobre urobená krémová zmrzlina. Motor sa asi 10 minút pred koncom vypne.
- Perfektný
Doporučujem
- dizajn, funkčnost
dobrý výrobok, som s nim spokojný, splnil vsetko co som očakával
- 6
Suoer
- Chýba slovenský návod k obsluhe.
- Recepty sú nepoužiteľné chýba preklad.
- Slovenská preklad je povinný pre výrobky predávané má slovenskom trhu
- Robi skvelu zmrzlinu
- Pomer cena a vykon
- Hlucnost
- zmrzlina je tekutá
zmrzlina sa vôbec nedá dať do kornútka, v miske sa zase hneď roztopí
- Profi stroj
Profesionalny stroj, lahke cistenie
- Dá sa
- Treba cvik na uzatvárací dekel chladiacej nádoby.Skoro som oplešivel pokial som na ten trik prišiel.Aj teraz to radšej robí manželka.Bojí sa že to rozbijem.
No robí to čo to má robiť.Ale v budúcnosti radšej kúpim niečo iné a nie toto.
- velmi slabe chladenie
- pokial to vychladilo ta motorcek vypla tepelna poistka
nie som spokojny
- Naozaj dobrá kvalita prístroja.
- Plastová hnetacia metlička, uvidíme koľko vydrží. Kapacita je síce uvádzaná 1,5 litra, ale maximálne tam dáte 750 ml surovín a výsledok je cca 1 L zmrzliny / sorbetu. Niekedy je dosť hlučný - asi ložisko pri veľmi nízkej teplote.
Napriek spomenutým nevýhodám neľutujeme jeho kúpu. Nie je nepodstatné, že je tam záruka 5 rokov.
- Vzhladom na vyhodnu cenu v zlave, bez konkurencie (zaplatil som 69,90e)
- Nezmyselne spracovanie kontaktu medzi plastovou lopatkou a kovovym nastavcom motora. Treba si davat pozor aby postupnym tuhnutim zmrzliny lopatka neprimrzla, motor sa automaticky nezastavy a kovovy nastavec zacne presmykovat v plastovej lopatke, cim ju skor ci neskor poskodi. Vzhladom na to, ze takto funguju vsetky konkurencne produkty, vyzera to ako vyrobcami planovane opotrebenie - zastavenie motora pri urcitom odpore je konstrukcne primitivne a pri zariadeni za 200e a viac by som to povazoval za samozrejmost.
Vhodne pre niekoho, kto si tu plus minus polhodinku vyroby zmrzliny odsedi pri zariadeni a ustrazi.
- výkon a cena
- nutnosť nádobu pre použitím nechať v mrazničke s minimálne mínus 20 stupňami, to som nedomylslel a ja takú mrazničku, nemám. :(
ten kto má mrazničku na hlboké zmrazovanie by nemal zaváhať.
ide o dobrý pomer cenu a výkon
- Cena, vykon, kvalita .. za tie peniaze ani viac nemozete ocekavat. Podla mna je to super vyrobok. Som s nim maximalne spokojna.
V rámci ceny je to maximalne dostačujuce na urobenie si vlastnej zmrzliny. Obsah neni sice velky, ale pre mna maximalne dostacujuci.Zmrzlinka urobena do pol hodinky, zalezi aku hustotu nalejete do zmrzlinovaca.
- som spokojny
- vymiesa velmi dobru zmrzlinu
- nie je velmi hlucny
- mozem robit zmrzlinu vela krat denne a pomerne rychlo
dufam ze tento zmzlinovac mi bude sluzit este dlho
- jednoduchost,tichý chod nádoba dostačujúca
- treba nádobu zamrazit ozaj 1 deň vpred,a prísne dodržiavať základný recept,vačšie množstvo ozaj neschladí
v podstate za tu cenu viac ani nemožeme očakávať...
- Výhoda kompresora
- Malá nádoba na zmrzlinu a umelé lopatky na miešanie ktoré sú z dosť slabého materiálu.
V reklamnom prospekte bolá uvedená väčšia nádoba na zmrzlinu ako je v skutočnosti v návode a v stroji.
- Je malý,dobre skladovatelný,rýchlo sa poskladá a hlavne je šikovný,za 20 min.sme papali výbornú jahodovú zmrzlinku.
tento produkt odporúčam
- Má samostatné mrazenie
- Údaj že za 30 minut je zmrzlina hotová nezodpoveda skutočnosti
Kto má rád zmrzlinu tumu doporučujem tento zmrzlinovač
Ano odporučila by som tento tovar.
Zobrazujem 121 - 140 zo 168 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9 Ďalšie »