Najnovšie recenzie zo sekcie Zmrzlinovače
- super
- Ešte nevyskúšaný, ale verím že v horúcich dňoch ho využijem
- Zmrzlina a sorbet podla vlastnej chuti
- Pekny celonerezovy vonkajsi obal
- Pomerne velke roznery
- Ku koncu tuhnutia zmrzliny trocha hlucnejsi
Zmrzlinovac treba po vybaleni umiesnit na miesto a nechat 12 hodin stat. Pred vyrobou zmrzliny je dobre ho zapnut a nechat predchladit. Tak isto je dobre ak je zmes zmrzliny zachladena.
Celkovo sme zatial s produktom spokojny a odporucame ho.
- Výhodou je možnosť mať zmrzlinu podľa svojej predstavy a chuti
- Spotrebič plní zadania na jednotku, mrazené produkty sú bezchybné, receptár k prístroju je výborný. Vytýkam mu hlučnosť, ktorá vzhľadom na dĺžku výrobu jednotlivých produktov je otravná a vyrušuje, aj keď uznávam, že kompresor má svoje nároky. Celkovo sa však zo spotrebiča teším.
Obťažujúca hlučnosť pri práci kompresora.
- je to dobréééé
- ešte len dva krát som skúšal ☺
- Ľahko sa umývajú, veľkosť je akurát
- Funguje, zmrzlina bola dokonca skôr ako píše v návode.
- vyborne pre domacnosť
- spokojna
zatial odskúšaný len raz,ale zodpovedá kvalitou svojej cene
- Veľmi Spokojná ďakujem
Parada
- Nepodarilo sa nám dosiahnuť správnu konzistenciu zmrzliny. Stále je to riedka. V mrazničke bol zmrzlinovač celú noc!
Ešte budeme experimentovať.
Zmrzlinovac pekne zmrzlinu vymiesa, ale cela konstrukcia zmrzlinovaca, je nestastna. Neda sa riadne zatvorit, ku koncu miesania sa uzaver s mitom zacne tocit a lopata sa zasekava.
- Stroj na výrobu zmrzliny som kúpila vnúčikovi, hneď ho vyskúšal,
- lebo pri produkte boli pribalené aj recepty na výrobu zmrzliny. Čokoládová aj citrónová zmrzlina bola lahodná, všetkým nám chutila. Zatiaľ vrelo odporúčam.
- Pekný obal
- Vôbec to nepracuje tak ako má.
Jednoznačne nekupovať - zmrzlinu Vám to neurobí ani po dvoch hodinách a nie ako je v návode po 30 minútach.
- rýchlosť chladenia zmesy
- jednotuché ovládanie/čistenie
- nerezové lopatky
- spracovanie prevodov je nepresné, stroj značne hrká pri tejto cenovej kategórie to berem ako jednoznačú neochotu inovovať produkt kedže veľa obdobných produktov asi nenájdete,.... opakujúci sa neduh týchto strojov... tým že stroj máte zapnutý občas tak sa to dá zniesť ale za tú cenu to ozaj neočakávam.
- plastové a hlavne nepresné prevody
- Pracuje spoľahlivo
- Nema
- Je to kus poctivého výrobku, kvalitné materiály
- Jednoduchosť ovládanie bez čačiek/mačiek (dipleje, vymyslené funkcie na ohúrenie apod. :-))
- Úplne nanič lebo nemá slovenský návod
- Žiadna
- Apsolutne na nič
Zobrazujem 41 - 60 zo 168 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...9 Ďalšie »